6/2/2024

Vi söker personal till turistinformationen!

Vi på Destination Falkenberg söker nu flera nya medarbetare till turistinformationen på Argus för säsongen 2024.

Ditt uppdrag blir att jobba som turistinformatör, vilket innebär att vara Falkenbergs ansikte utåt. Du kommer bli expert på hela kommunens utbud för att kunna tipsa och guida både invånare och besökare till olika upplevelser samt sälja biljetter i en rad olika biljettsystem. Fram till mitten av juni är turistinformationen endast öppen på veckodagarna, men under sommarperioden utökar vi vår tillgänglighet och har öppet alla veckans dagar, vilket innebär att helgarbete kommer att förekomma.

Vi söker dig som älskar möten med människor. Du är en person som gillar att lära dig nya saker, har ett stort driv och engagemang. Du är ansvarstagande, stresstålig och lösningsorienterad och ser till att Falkenberg har det bästa värdskapet. Du är bekväm i att jobba både i grupp och självständigt. Då vi möter besökare från olika länder är det bra att vara bekväm i engelska både muntligt och skriftligt. Övriga språkkunskaper är en bonus.

Är du social, utåtriktad, har nära till skratt och massvis med positiv energi? Brinner du för att ge god service och har värdskapet ut i fingerspetsarna? Då är du personen vi söker!

Vi söker en person för en längre säsongsanställning från 1 april till 31 augusti 2024, samt fyra personer som kommer jobba under högsommarperioden.

Ansök om säsongsanställning

Ansök om sommarjobb