3/4/2024

Lär dig mer om den tyska gästen

För den internationella marknadsföringen av Falkenberg arbetar Destination Falkenberg i nära samarbete med Visit Halland. Under 2024 ökar Visit Halland marknadsföringen av Halland i Tyskland. Med anledning av det bjöd Visit Halland in till en kick-off med möjlighet att fördjupa sina kunskaper om den tyska målgruppen den 22 mars. Det blev en djupdykning in i den tyska gästens drivkrafter, resmönster och förståelse för vad de vill göra på sin semester i Sverige och Halland.

Du kan nu ta del av dagen på denna länk: Internationella besökare | Visit Halland för företagare

Du får lyssna på följande experter:

  1. Nils John: Landschef på Visit Sweden i Tyskland. Nils kommer att ge oss fakta och insikter (och kanske slå hål på några myter) vilka ska hjälpa till att förstå den tyska gästen bättre t.ex. kommer han ta upp kulturskillnaderna, syn på Sverige och konsum- och rese beteende osv.
  2. Isabelle Kendzia: Senior Advisor på turismteamet på EHRENBERG SØRENSEN Kommunikations kontor i Hamburg. EHRENBERG SØRENSEN är Visit Hallands kommunikationsbyrå i Tyskland. Isabelle kommer att berätta om trender, vad tyska gäster söker på sin semester och hur Hallands utbud matchar den tyska målgruppen. Potentialen för Halland är stor. Föredraget sker på engelska.
  3. Lyssna på Visit Hallands arbete att attrahera tyska gäster
  4. Inspireras av företagare som berättar hur de attraherar tyska gäster