6/12/2023

Jul på Vallarna växer till en ännu större julmarknad

Den 18-19 november blir det återigen julmarknad på Vallarnas friluftsområde i Falkenberg. I år har antalet platser för utställare utökats på området och det är redan fullbokat.

För tredje gången blir det Jul på Vallarna i Falkenberg, en klassisk julmarknad med allt som hör till. Det blir musik från scenen, aktiviteter för barnen och nylagad mat från Falkenbergs Skafferi. Nytt för i år är att musikscenen kommer att befinna sig närmare utställningsområdet.

– Det är ett stort eventområde och vi vill att julmusiken ska flöda från alla håll och kanter. Vi hade en mindre scen i restaurangområdet förra året och det var väldigt uppskattat. Det är få personer som väljer att slå sig ner på stolarna vid friluftsscenen när det är så pass kallt ute.

Exempel på artister är Christina Tellqvist, Edward C Johansson, Liam & Polly, MMM och Falkenbergs Blåsorkester. Det kommer också gå runt musikanter på hela området och sprida härlig julstämning.

Jul på Vallarna har blivit populärt bland utställare och trots att man till i år utökat området är alla platser redan uppbokade.

– Vi ser fram emot en härlig helg med minst lika många besökare som tidigare år, ca 20 000 fördelat på de två dagarna, säger Johan Bengtsson.

Jul på Vallarna har fri entré, så det är gratis att gå runt och njuta av juligheterna som sprider sig från lekplatsen, ner förbi minizoo och bort till Scoutgården. Däremot kommer det finnas en parkeringsavgift. För att underlätta trafiksituationen uppmanas besökare att cykla eller promenera till Vallarna.

Jul på Vallarna anordnas av FC Vin & Event i samverkan med Destination Falkenberg.

Läs mer på:

www.falkenberg.se/evenemang/jul-pa-vallarna-2023